QUAN ELS SOMNIS ES FAN REALITAT

La masia de Casafont data del segle XVII i està ubicada a la Vall d’Ora. No va ser fins l’any 2008, que Ramon Pujol hi emprenia l’estudi de gravació. L’estudi es va construir des de zero a un edifici annex a la masia i amb un sol lema: els somnis es poden fer realitat.

Avui dia, comptem amb un bon equip col·laboradors tècnics i productors de confiança i un equipament del més alt nivell. El nostre plantejament és adaptar-nos a cada tipus de projecte i producció. No tenim projectes petits o grans. Tots són igual d’importants i es mereixen el millor resultat. Al mateix temps, hem fet un esforç molt important per oferir unes bones tarifes que permetin ajustar-se a les necessitats de cada projecte.

LA VALL D’ORA

Al peu dels impressionants cingles de Busa, al terme municipal de Navès i al nord-est de la comarca del Solsonès, el riu Aigua d’Ora forma una àmplia vall amb paratges de gran bellesa. Aquest esplèndid indret, que ha estat des de sempre lloc de pas i de refugi, va créixer al llarg dels segles al voltant del magnífic i aleshores important monestir romànic (s. X) de Sant Pere de Graudescales. Segons explica la història el comte Guifré el Pelós va ser ferit de mort en aquesta vall. Els seus habitants dispersos en masies, i en altre temps mal comunicats, han mantingut intacta la imatge natural de la vall i l’esperit d’autosuficiència.

Preparant una nova producció?

Planifica el teu projecte en un entorn privilegiat.

CONSULTA